Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

  • akkurat. Gammel drosjesjåfør, hadde greie på biler. Enda godt det ikke var en gammel kjerring, de ser ikke forskjell på Porsche og Boble
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Løgn, sa han langsomt, er som kram snø. Har du tenkt på det? Den første er bitte liten, men før eller siden må du trille et stykke videre og legge en ny utenpå den første, slik at den stadig vokser og blir større og større. Til slutt blir den så tung at du ikke kan bære den.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Aggresjon er egentlig selvforsvar, alltid, på en eller annen måte. En måte å beskytte seg på, sin egen kropp, sitt eget vett, sin egen ære.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Er det ikke det dere kunstnere gjør? Skal en holde noe for seg selv og gjemme noe for andre, må det vel være sjelen? Kroppen er jo bare et hylster som vi drasser rundt på, jeg kan ikke se noe hellig ved den. Hvorfor ikke dele ut og være raus hvis noen kan ha glede av den. Men sjelen- å henge ut sine drømmer og lengsler, sin egen angst og fortvilelse opp i et galleri for Gud og hvermann- og attpå til ta penger for det- det kaller jeg virkelig prostitusjon.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Kollberg pistret. - Bare tuller litt med deg. To svinekoteletter og en fatøl til hver. Hunden la seg lykkelig ned igjen. Den skjønte ikke et kvekk, men likte sin herres tonefall da han sa den siste setningen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

GroTorill Elisabeth RevheimLilleviBoktimmyMaikenHeidi BSolEli R. GjengstøLisbeth Kingsrud KvistenMette HartanderKarin BergIngunn SLeselenaMonica CarlsenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHildaSigrid NygaardalpakkaJostein RøysetBerit RLailamoirakjell kErikVibekeIna-SimoneLibraritas vYvonne SandbergEmilieskAtmanTrygve JakobsenReadninggirl20HegekntschjrldIdaJanne BrovoldJulie StensethBjørn  BakkenInge KnoffHarald K