Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 12 sitater

Kanskje har du ikke merket det ennå, men generelt sett har livet ingen mening. Med mindre du bestreber deg på å gi det en mening og kjemper hver skapte dag for å nå det målet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne erfaringen lærte meg at det er lett å utmerke seg, bare man vet å posisjonere seg riktig i forhold til andre; når det kom til stykket, var jo alt sammen bare et spill for galleriet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

I verst fall, sa jeg simpelthen til meg selv, er han et menneske, og mennesker har indre demoner. Alle har indre demoner. Det gjelder bare å vite hvor lenge demonene er til å leve med.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

...Vi lever i et samfunn av resignerte kontorister, og for å komme ut av det uføret, må du kjempe både mot deg sel og mot hele verden. Frihet er en stadig pågående kamp som i knapt er klar over....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I vårt samfunn...beundrer vi aller mest dem som bygger broer, skyskrapere og imperier. Men de mest beundringsverdige er egentlig dem som makter å bygge kjærlighet. For det finnes ingen større og vanskeligere oppgave.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Lær deg å sette pris på nederlagene dine... for det er dem som bygger deg opp. Det er nederlagene som gjør at seirene smaker så godt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ord er vel og bra, Marcus. Men ikke skriv for å bli lest: Skriv for å bli hørt.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

I to hele dager prøvde jeg å sitte å jobbe på det gamle gutterommet mitt, hjemme hos foreldrene mine i Montclair, der jeg hadde funnet inspirasjon til å skrive min første roman. Men forsøket slo fullstendig feil, noe moren min får ta sin del av ansvaret for, siden hun begge dager satt plantet ved siden av meg og glodde på dataskjermen mens hun gjentok: "Det er veldig fint, Markie."

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Etter menneskene kommer nye mennesker. Etter bøkene kommer nye bøker. Etter berømmelsen kommer nye berømmelser. Etter pengene kommer enda flere penger. Men etter kjærligheten, Marcus, etter kjærligheten kommer bare salte tårer.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

“Det eneste jeg vet, er at livet er en kjede av valg som man kunne stå for i ettertid”

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Tone SundlandBenedikteSigrid NygaardvaskeklutSigri HolmHarald KtuhamreFrode KinserdalHegeSynnøve H HoelIna Elisabeth Bøgh VigreTatiana WesserlingJulie StensethLeseaaseSaraConnieTrygve JakobsensusannaBjørn SturødNina BallerinamartinekhIdaAnniken LMarit HøvdeIngrid Urdal StøleAkima Montgomerykjell kJan-Olav SelforsBjørg L.TanteMamieingar hTor GeirReadninggirl20Kjell MagneMonika SvarstadAnne-Stine Ruud HusevågSimen "Boktimmy" IngemundsenLailaRufsetufsaVannflaske