Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Som bekjent: jo større mann, desto mindre har han stående skrevet på dørtavlen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nå hadde hans liv fått en mening det var en samlers liv. Kveld etter kveld satt han og ordnet og tellet utklippene sine for fru Pondravas overbærende øyne; hun visste at alle menn er delvis gale og delvis noen store unger.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Som bekjent er alle samlere rede til å stjele eller drepe når det gjelder å skaffe nye nummer til samlingen sin. Men det forringer på ingen måte deres moralske karakter.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

"Krig?" mente herr Povondra. "Det må nok en verdenskrig til for at statene kan dele opp havet mellom seg. Men vi blir nøytrale. Det må da være noen nøytrale også, til å levere våpen og slikt til de andre. Slik er det," bestemte herr Povondra. "Men dere kvinnfolk forstår ingen ting av det."

Godt sagt! (5) Varsle Svar

...Sjakk! Jeg tapte det partiet. Jeg kom plutselig på at hvert sjakktrekk er gammelt og har allerede blitt utført av en eller annen. Kanskje vår historie også er blitt spilt en gang før, men vi flytter våre brikker med de samme trekk mot de samme nederlag...

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundPiippokattaEllen E. MartolAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn S