Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 9 av 9 sitater

Hvert øyeblikk er en gave, Daphne mou. Hvert øyeblikk, hvert åndedrag, selv hver tåre er en gave.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Uten våre tårer, hvordan kan vi virkelig sette pris på latteren?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Daphne mou, noen ganger er de mest ensomme menneskene de som aldri har et øyeblikk for seg selv, og de mest tilfredse er de som står alene, men kan si at de er elsket. At de i alle fall en gang i livet visste at de virkelig var elsket.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Men likevel trenger vi noen ganger gudommelig veiledning for at vi skal se det som er rett foran øynene våre, for å bestemme hvilken vei vi skal velge, for å hjelpe oss å høre hva som er visket i vinden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Noen ganger , Daphne mou,når vi ikke vet hvilken sti vi skal følge, når vi føler oss fortapt og ikke har noe håp igjen, må vi bare stanse opp og lytte. Noen ganger er redningen der, rett foran oss, og venter på å bli hørt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Starten på et nytt liv betydde slutten på et annet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enkelte ting forblir i minnet vårt for alltid og vekkes bare til live når vi trenger dem som mest[...]

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For meg vekker virkelig kunst følelser. Kjærlighet,hat, glede, lidenskap, medfølelse, tristhet. Hvilken form den enn innhar, får kunsten deg til å føle noe. Den gjør deg bevisst på at du lever.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er på tide at du slutter å tenke på livet og begynner å leve det. Ikke tenk - bare lev. Gjør det hjertet ditt sier du skal gjøre, for en gangs skyld.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Sist sett

Hilde Merete GjessingBjørg RistvedtBertyHarald KSolDolly DuckKirsten LundTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveTanteMamieLeseberta_23Akima MontgomeryTrude JensenTor-Arne JensenBerit RBjørg L.Hanne Kvernmo RyeJulie StensethRufsetufsaCarine OlsrødMarianneNInger-LiseNorahTine SundalVariosaSverreKristin71Tone SundlandWenche VargasMorten JensenMarit HåverstadChristoffer Smedaas