Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 14 sitater

Du har rett, men likevel ikke helt rett. Pater Angelo klarte å omvende meg. Men ikke til kristendommen.
Hvorfor ikke ?
Fordi jeg ikke er en synder. Han smilte da han sa det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Et menneske som har blitt forlatt, må leve med tapet for alltid.
Et menneske som aldri har blitt elsket, har en uslukkelig lengsel etter kjærlighet.
Og et menneske som har blitt elsket og mistet kjærligheten igjen, bærer ikke bare med seg den kjærligheten, men også redselen for å miste den igjen. (Thar Thar kap.8)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

For å tilgi, må man elske og bli elsket. Bare de som tilgir, kan bli satt fri. Den som tilgir, er ikke lenger en fange.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det finnes øyeblikk et menneske vil huske resten av livet, innså Nu Nu. De brenner seg fast i sjelen, etterlater seg usynlige arr på en usett hud. Og når man senere tar på dem, skjelver kroppen av en smerte som trenger inn i alle porer. Selv mange år senere. Mange tiår. Alt dukker opp igjen: stanken av frykt. Smaken av frykt. Lyden.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Vi har makt til å forandre oss. Vi er ikke dømt til å forbli de vi er. Ingen andre enn vi selv kan hjelpe oss med å få det til.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

《'Man må trosse forgjengeligheten. Ikke alltid vandre foran seg selv i tankene, men heller ikke somle i fortiden. Slik er kunsten å ankomme. Å være på ett, bare ett sted om gangen. Å absorbere, det med alle sanser. Det vakre, det stygge, det spesielle. Å la seg selv bli overveldet uten frykt. Kunsten å være der man er.'》

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvor tynt er skillet mellom oss og galskapen.? Ingen vet hva det er laget av. Ingen vet hvor mye press det tåler. Før det gir etter.
Vi lever alle på kanten.
Det er bare ett skritt . Et lite skritt. Noen av oss merker det, andre gjør det ikke,

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Vi ønsker å bli elsket slik vi selv elsker

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Det er våre egne feil vi har vanskeligst for å tilgi hos andre

Godt sagt! (14) Varsle Svar

Man må trosse forgjengeligheten. Ikke alltid vandre foran seg selv i tankene, men heller ikke somle i fortiden. Slik er kunsten å ankomme. Å være på ett, bare ett sted om gangen. Å absorbere det med alle sanser Det vakre, det stygge, det spesielle. Å la seg selv bli overveldet uten frykt. Kunsten å være der man er.

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergKine Selbekk OttersenMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHarald KHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  Haugen