Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 10 sitater

å prioritere og å støtte yngre mennesker som vil noe

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Når jeg velger bort noe, ofrer jeg ikke. Jeg går ikke på kompromiss, jeg føler ikke jeg går glipp av noe. Jeg prioriterer. Dette er viktig. Man ofrer bare noe om man har ambisjoner om å være komplett og perfekt på alle områder. Det har jeg valgt at livet mitt ikke skal være. Det skal være godt nok for de svina. Det holder.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sannheten skal alltid frem. Klarer du å fortelle sannheten, er det ikke så farlig som du tror.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I voksen alder har jeg lært at de fleste av mine nærmeste venner også har sin bagasje, selv om den er av varierende tyngde. Det er bagasjen som gjør at samtalene oss imellom får dybde. Det er når vi tør å dele egne opplevelser og erfaringer, gjøre oss selv sårbare, at vi oppnår en større forståelse for andres bagasje - og da blir vi tryggere. Det er den virkelige store verdien av åpenhet, den avler andres åpenhet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Han fikset og reparerte, og gjorde typiske pappa - ting som å spise potetgull og drikke øl når det var tippekamp lørdag ettermiddag. Jeg hører det plinget ennå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke minst å ta vare på de relasjonene som betyr noe og også evne til å velge bort de som er destruktive.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Livet er ikke rettferdig. Å bruke negativ energi på noe du er uenig i eller noe du synes er urettferdig, men som du ikke kan endre, er bortkastet.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Troverdighet handler om tillit. Bygge tillit gjør vi når vi viser at det er konsistens mellom ord og handling over tid. Det er andre som avgjør om de mener du er troverdig eller ei. Men du kan velge integritet, egen uavhengighet og ukrenkelighet. Det er kjernen i å bygge troverdighet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Å ville noe, å rekke opp hånden, å ta utradisjonelle valg i arbeidslivet gjør deg sårbar. Da er det viktig å være bevisst på hvem du er og ta ansvar for å være og å kommunisere et speilbilde som er ekte, heller enn et feilfritt, utilnærmelig og allvitende ideal.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg jobber med ikke å være redd for å gjøre feil. Jeg prøver å være ekstra åpen når jeg har gjort feil, for det er så mange andre som har gjort det før meg. Det tok litt tid før jeg skjønte at det å innrømme feil gjør med mer "spiselig" so leder, som menneske."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Reidun Anette AugustinStig TAvaGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelIreneleserFindus