Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Gene hadde fortalt meg en religiøs vits... Jesus taler til en sint mobb som steiner en prostituert: " La den som er uten synd, kaste den første stein." En stein flyr gjennom luften og treffer kvinnen. Jesus snur seg og sier: " Av og til blir jeg dritsur på deg, mor."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En dag spurte Daphne: "Når er den neste bursdagen min?", og med det gikk det opp for meg at hun hadde mistet oversikt over dager og datoer. Jeg fant ut at det måtte være akseptabelt å lyve for henne, så lenge målet var maksimering av lykke. Problemet besto i å framskaffe tysbastblomster utenom sesongen, men et uventet lykketreff førte til at jeg lyktes med det. Jeg visste om genetiker som jobbet med å endre og forlenge blomstringsperioden til blomster i kommersielt øyemed. Han klarte å forsyne blomsterselgeren min med litt tysbastblomster, og dermed ble det mulig å holde en stimulert bursdagsmiddag. Jeg gjentok prosedyren hver gang Daphne spurte om bursdagen sin.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En manglende (eller redusert) evne til empati er ikke det samme som manglende evne til å elske. Kjærlighet er en sterk følelse for et annet menneske som ofte trosser logikken.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Og dermed, for å toppe en skjellsettende dag, korrigerte jeg en misoppfatning familien min hadde lidd under i minst femten år, og kom ut av skapet som hetero.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

SolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-Lise