Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Det er sjelden vindstille på Shetland, men denne morgenen virket vinden fornøyd med å hviske, og sjøen lå stille bortsett fra noen små bobler av hvitt skum i vannkanten.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Det er i hvert fall én ting å si om meg selv som person, og det er at jeg aldri maser. Jeg tar sjelden initiativet overfor venninner, venter alltid på at andre skal ringe, på at andre skal foreslå noe. Jeg klager aldri når vennskap begynner å kjølne, sturer aldri når ukeplanleggeren går tom, når jeg ser jenter ute på livet og jeg ikke er invitert. Jeg godtar at det er slik, legger ensomheten på et glass og setter det på hylla sammen med alt det andre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

På Shetland kommer våren sent og motvillig, som en tenåring som tvinges til å bli med på gudstjeneste.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Stig TReidun Anette AugustinAvaGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelIreneleserFindus