Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Hun hadde ikke hatt et menneske å snakke med disse fjorten dagene hun hadde ligget syk. Matilde drog jo ut tidlig hver morgen, hun stod jo og slet på bryggeriet til langt på kveld, så henne var det ikke stor hygga ved. Det var å ligge der og fundere og ergre seg og samle så mange kraftige ord til hun fikk bruk for dem en gang. Og nå i kveld hadde hun fått bruk for dem! Og nå i kveld skulle de ut!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne gårdsplassen er et fredet sted. Sola er nektet adgang. Den kan gjerne la være å anstrenge seg, den får ikke lov å forstyrre barna. De kan trygt leke på søplekasser og skylledunker og i vedskjul og i de andre "ytre nødvendige rom". De grå murveggene er så velsignet tykke. Og trofaste er de mot dem de skal verne. Ennå har ingen plagsom solstråle greid å lure seg inn i dette gårdsrommet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

BookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsa