Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 8 av 8 sitater

«Ho sjøl har spanderboksa på idag» sa Karin svenske og skjelet mot stuen. Iver blev stående og glo. Han vrengte også det hvite i øinene. «Bærre ho it fe gnagsår tå a» svarte han « ... det er så rart med det en har på første gongen - vet du.»

Godt sagt! (3) Varsle Svar

«Her står godt til, stiger?» sa Dopp. «Takk, herr løitnant, vi skyver en dag av gangen ud af vort liv!»

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Holdt Adam Salomon på å skifte sinn? Hans sjel var et eneste voksende og fallende tidevann. Det kunne aldri stå stille. Når det hadde nådd sitt høydepunkt falt det tilbake.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Pengene er alltid og under alle himmelstrøg en forbandelse. Har du nogen gang tænkt over det? De er den store dragesæd i verden; der den såes vokser hadet, uærligheden, forsimplingen, løgnen og al tænkelig djævelskab op igjen.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Hun så ham som før, like ofte, men traff ham sjeldnere, traff ham nesten aldri. En mann i arbeide var en kold og fjern mann. Han var ikke elskeren, tilbederen, svermeren, men en grå og blodløs skikkelse.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Kirkestillheten er ulik annen stillhet. Kanskje siver himmelens stillhet ned i den som lysstripen i avgrunnen.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Peder Monsen sto lenge og lette etter et bibelsted for å trøste Kerstin med. Han skjønte at egne ord nyttet ikke lenger - skriftens ord åtte større makt og styrke i trengsel og motgang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hendte gjorde det vel at presten løy. Især nedgangsskoleprestene. Hadde de ikke pantsatt sannhetsordet hos djevelen?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa