Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 16 sitater

Etter seminaret på Bolkesjø:
Og Odvar Borge, han var skolens gladgutt og humørspreder, han begynte å tromme i bordplata med to penner og ropte drumroll, drumroll og spesialpedagogen heiv seg på med noen totalt urytmiske klask i bordet og jeg så Inga Sanden smile som bare det, øya hennes gnistra, hun var nesten vakker og powerpointen kom til syne på lerretet med navnet på skolen helt øverst og så sto det: Med kunnskap strekker vi oss inn i fremtiden og gjør hverandre gode. Og under kom de nye kjerneverdiene; Raushet, respekt, mangfold. ...
Det kosta 200 tusen å komme fram til tre ord. ... Tenk om ordentlige arbeidere hadde holdt på sånn.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Dermed hadde man fått høre endel om fotproblematikken til Rolf Haugen, ei mannelig kjerring som alltid meldte inn eventuelt saker til pedagogisk forum sånn at ingen skulle få dra hjem i skapelig tid.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Men apropos lukt, såpa på bensinstasjonen i Sande er god, den er nøytral på lukt. En gang de hadde stengt på grunn av noe evakueringsopplegg, det lakk bensin fra en tankbil, da måtte jeg kjøre til Esso i Kobbervikdalen, og den såpa de har på toalettene der, jeg lukta kvinnelig pensjonistparfyme etterpå. Det var som jeg skulle rulla meg mellom muggene på ei bingo-vertinne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ekteskapet er en eneste lang serie med kompromisser. Det er nødt til å bli en og annen kamel, men det er ikke riktig at den ene ektefellen skal sluke alle sammen, man må ta en pukkel hver hvis man skal komme til halen.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Ingenting er enkelt når man har prolaps

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg liker ikke at andre ser Marianne sånn, fortapt og trist og umulig å få kontakt med. Jeg har omtrent ikke plass i kroppen til alt jeg føler for henne i den slags situasjoner.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Selvfølgelig faller det seg lettere å fortelle om noe vanskelig og personlig når man installerer overspenningsvern enn når man sitter rett opp og ned på en gressplen

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Apropos flokkdyr. Motorsykkelfolk kan verken gå eller kjøre en meter aleine. Og apropos mentalt svak, hvor sterk er du reint personlig når du forakter svakhet? Når psyken din sitter i ei skinnjakke som er maken til skinnjakkene kameratene dine går med, når etiketten er såpass lav, når den er såpass lav at du slår ned en tilfeldig fyr, og den eneste grunnen til å slå han ned er at han er liten og puslete. Det er ingen gyldig grunn, jeg har ikke noen toleranse for den slags, det har jeg aldri hatt, og han bandidosen var muligens stor som et hus, men han ramla også sammen som et hus, han skjønte aldri hva som traff han.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

(...) det er forskjell på å være ydmyk og å la seg ydmyke.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Noen mennesker, noen vil alltid insistere på at den blå sofaen er grønn. Det er sånne mennesker som får seg jobb i byråkratiet.

Godt sagt! (12) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Libraritas vHeleneKarin BergKaroline in WonderIngunn SBritt ElinMia HusefestHanneReadninggirl20Bård StøreIda  Gaarden SortlandMarte OnarheimCazaKirsti Vettran NederhoelHildaFindusBenedikteBente NogvaLeseaaseArmalTine SundalMonica  SkybakmoenBenedicteEmilieskGVEllen E. MartolAnniken LDaffy EnglundCathrine PedersenEivind  VaksvikCamilla RødjeRandi Framnesingar hRandiBjørg L.BoktimmyPer HellemMonica CarlsenellinoronilleNeda Alaei