Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

De skal gifte meg bort! brølte Arnau og løftet armene over hodet. - Kongen har bestemt seg for å gjøre meg til baron og gifte meg bort til en av myndlingene sine. Det er den gunsten han vil vise meg fordi jeg hjelp til å redde hovedstaden hans. Gifte meg bort!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Folket fylte Santa Maria til trengsel, og de tre måtte stanse opp. Noen av dem som var til stede der, dro kjensel på Arnau og trakk seg til side så han skulle slippe frem til høyalteret, men Arnau takket og ble stående der han var, mellom dem: hans folk og hans familie. Nå manglet bare Guillem... og Joan. Arnau mintes ham helst som den lille gutten han hadde vært sammen med da han oppdaget verden, ikke som den bitre munken som ofret seg selv i et flammehav."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar h