Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 10 sitater

Men det er dette folk driver med, kjøper puter, snakker med fremmede. Og andre folk blir ikke som meg av det, de mister ikke hele seg gjennom et høl i seg sjøl, det er ikke sånn de føler seg.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Hun leser bøker og håret detter ned foran øynene hennes. Hun leser til det blir mørkt, bøyd over kjøkkenbordet. Hun skjønner alt. Og tilgir alt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Og jeg ville bli en annen, en som passa til henne, men hun lot meg ikke, og noen ganger følte jeg at hun var en glassmanet, hun glei, liksom unna for meg, og andre ganger følte jeg at jeg var en hund i bånd, jeg ville nærme, jeg ville inn…

Godt sagt! (1) Varsle Svar

… det var som om gud hadde åpna hele himmelen og bare slapp det fineste ned på meg

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Og egentlig var det det jeg ikke tålte. Det er som med unger, før de får smake godteri veit de ikke hva det er, da veit de ikke at det er det de vil ha. Så får de sukker og blir koko hver lørdag. Men jeg visste ikke det. Alt er så rotete, noen ganger skjønner jeg bare ikke hva livet driver med. Men jeg veit hva pappa ville sagt. Nei livet, Rebekka. Det er ikke noe system. Det er bare karbonatomets kjemi.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hun leser bøker og håret detter ned foran øynene hennes. Hun leser til det blir mørkt, bøyd over kjøkkenbordet. Hun skjønner alt. Og tilgir alt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

[...]tankene mine var som en kikkert. Og gjennom kikkerten så jeg bare én ting: henne.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Alt er så rotete, noen ganger skjønner jeg bare ikke hva livet driver med.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Jeg tenkte på kjærlighet da. Hvis jeg gikk til butikken og så en far som lærte sønnen sin å sykle. Eller gamle folk som leide hverandre gjennom senteret. Det var så mange som dreiv med sånt den våren, fedrene som bare løp og løp med hendene rundt bagasjebrettene, jeg så kjærlighet overalt. Det var en vrangforestilling.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Da [operaen] var slutt, begynte noe nytt, det var fioliner, jeg bøyde meg fram, det sto NRK ALLTID KLASSISK på displayet.

Sånne damer. Sånne radiokanaler. Jeg visste ikke at de fantes engang.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

FragmenterCarolineTone SandvikTrygve JakobsenHarald KPär J ThorssonGVLene AndresenGrete AmundsenBoktimmyJulie StensethReadninggirl20Jostein RøysetKarianne KrogstadBjarneTor Arne MyklebustBjørg L.edgeofawordVildeIdamgeTanteMamieNils PharoLinnTor Arne DahlMariaRos-MariMari Nordø LommelunEli SeimBjørn  BakkenBjørn Erik Strand-HanssenKristine LouiseAnne-Stine Ruud HusevågMarianne KesselelmeTuridHegeFrode TangenThomas KlakeggJan Erik  Olsen