Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 15 sitater

Man sitter tilfeldigvis i en sofa sammen, blir distrahert, og så ligger man der med noen over seg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Når jeg tenker på terrorisme, ser jeg fremdeles for meg hvite, samfunnsbærende menn som står rundt den utbrente, lynsjede kroppen til en svart mann og ser ut til å være fornøyde med det de har utrettet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tenk å ha sagt at 'en klassiker er en bok alle roser, men ingen leser - og så finne alle sine egne bøker på slike lister!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Da jeg var yngre, var jeg overbevist om at alle gamlinger hadde en dramatisk livshistorie.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvis du ligger partert et eller annet sted nå, tilgir jeg deg aldri.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Bøkene var en kakofoni av farger, tynne bøker, tykke bøker, bøker i ekslusivt, kunstferdig trykk med illustrasjoner, billige pocketutgaver, klassikerutgaver, gamle skinninnbundne bøker, massevis av ulike sjangere. Noen steder sortert i alfabetisk rekkefølge, noen steder etter sjanger, noen steder helt uten tydelig system.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hvordan gikk det an å reise tusenvis av mil og likevel være samme person når man kom fram?

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det er som det ordtaket : Ikke argumenter med en idiot, for han trekker deg ned på sitt nivå, og så slår han deg på erfaring. Det samme gjelder hvordan man skal leve livet sitt. Hun stumpet sigaretten i det allerede overfylte askebegeret. Ikke lev livet ditt etter regler som er laget av idioter. For de trekker deg bare ned på sitt nivå, de kommer til å vinne, og i mellomtida har du hatt et jækla kjedelig liv.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ernest Hemingway ble utfordret til å skrive en fortelling på 10 ord eller mindre. Han tok utfordringen: For sale. Baby shoes. Never worn
~ fri gjenfortelling av anekdoter om Hemingway som står i Leserne i Broken Wheel anbefaler.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Og jeg har sett mennesker bli helt fanget inn i problemene sine, de liksom kryper inn under huden på dem og spiser dem opp innenfra, helt til det virker som om reaksjonene på problemene er verre enn problemene noensinne var. Sure og bitre blir de også, så det er lett å glemme å synes synd på dem.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa