Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Ettertenksomt drikker jeg opp vannglasset mitt og smiler velvillig til alle menneskene i rommet. Vær velsignet, om dere vil eller ei. Det er min funksjon. Dag etter dag avlegger jeg vitnesbyrd om at tingene er ordnet og det hersker mening i de kosmiske forhold. Det som er, skal være. Det som skal være, er. Jeg er de bestående tingenes advokat, forsvarer av status quo, hva det nå enn er. Det er yrket mitt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Protestantene har en Gud som gjerne vil vite hva som foregår i sjelene deres, men jeg er katolikk, og min Gud interesserer seg bare for det jeg gjør.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Monica CarlsenRandiAHege H.Hanne Kvernmo RyesiljehusmorTheaflaTore HalsaEllen E. MartolTone SundlandConnieOda Marie HMarianne  SkageBjørg L.Daffy EnglundalpakkaMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KLene AndresenIngeborg GAudhildLailaJulie StensethChristofer GabrielsenAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAvaTor-Arne JensenRisRosOgKlagingJarmo LarsenFrode Øglænd  MalminGroSolEli HagelundAud Merete RambølBeate KristinNtothea