Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 1 av 1 sitater

Ifølge en test jeg har tatt i Det Nye er jeg og Terje et perfekt par. Hvis man setter opp de fulle navnene våre og setter opp antallet L-er, O-er, V-er, E-er, R-er og S-er, som i LOVERS, og adderer tallene med hverandre helt til det bare er to siffer igjen, får du prosenten på hvor kompatible vi er. Jeg og Terje er 96 prosent kompatible. Jeg kjenner ingen andre som har like gode muligheter. Unn klinte med en fra Haugesund og oppnådde 94 prosent, men i ettertid viste det seg at han haddde oppgitt falskt etternavn for at hun ikke skulle ringe ham.

Akkurat nå er jeg i alle fall utrolig glad for at jeg ikke skiftet navn til Krystall. Da ville jeg ha ligget langt dårligere an. 34 prosent. Det er stor forskjell på 34 og 96 prosent. Jeg hører ikke til de som tror at slikt er tilfeldig.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolKirsten LundPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarte