Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Å sørge for at vi tar ansvar for det vi sier, er en måte å gå frem på for å sjekke intensjonene våre. Utvis stort vågemot og sett navnet ditt under den kommentaren du nettop la ut på Internett. Hvis du ikke føler deg komfortabel med å vedkjenne deg det, så ikke si det.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det jeg har funnet gjennom forskning, er at tillit bygges opp i løpet av svært korte øyeblikk som jeg kaller Sliding Door-øyeblikk etter filmen Sliding Doors. I enhver samhandling ligger det en mulighet for å etablere kontakt med eller snu deg vekk fra partneren din. [...] Ett slikt øyeblikk er ikke så veldig viktig, men hvis du alltid velger å snu deg bort, vil tilliten i forholdet ruste - meget gradvis, meget langsomt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

La ikke det bedre være det godes fiende (Voltaire). En tyve minutters spasertur som jeg faktisk går, er bedre enn den seks kilometers løpeturen som jeg ikke løper. [...] Et middagsselskap med hjemkjørt kinamat er bedre enn den elegante middagen jeg aldri inviterer noen til.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

alpakkaGunn DuaasEllen E. MartolKirsten LundPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.