Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

En tjeneste er en tjeneste fordi den ikke må gjengjeldes.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Han var lykkeligere når han kunne lengte etter det han ikke kunne nå, enn når han betraktet det han hadde for hånden.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

En løgn, eller en halvsannhet, eller flere løgner buntet på en slik måte at de virket troverdige, kan fort holde seg en god stund. Iallfall ganske lenge. Men de kan aldri vare et helt liv, for det finnes en uskreven lov som snakker om sannhetens øyeblikk for alle ting.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Når det er kaldt, selv om våren, klinger nattlige skritt annerledes, som om kulden hadde sine egne lyder.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Og når Hopper sa at han malte fordi han ikke kunne si det med ord, beskriver jeg det med ord fordi jeg, enda så klart jeg ser det for meg, er ute av stand til å male det. Og alltid ser jeg det som ham, gjennom vinduer eller dører som står på gløtt. Og det jeg ikke visste, har jeg med tiden funnet ut av. Og det jeg ikke vet, dikter jeg opp, og da er det også sant.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

SolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-Lise