Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Jeg tenkte på voksne. Jeg lurte på om det var sant - om alle egentlig var barn som var pakket inn i voksne kropper, som barnebøker gjemt midt i kjedelige lange bøker. Sånne uten bilder eller samtaler.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Da jeg vokste opp, gjorde jeg så ofte det jeg hadde lært av bøkene. De lærte meg det meste av det jeg visste om hva mennesker gjorde, om hvordan man skulle oppføre seg. De var lærerne og rådgiverne mine.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg rømte i hodet mitt, inn i en bok. Det var dit jeg dro hver gang det virkelige livet ble for vanskelig eller for urokkelig.

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Voksenhistorier skjønte jeg aldri noe av, og det tok så lang tid før de kom i gang.(...) Hvorfor ville ikke voksne lese om Narnia, om hemmelige øyer og smuglere og farlige feer?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Amanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasGrete AastorpKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo Larsen