Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

En motsetning riktignok, som sprang en i øynene, mellom de nakne overdimensjonerte kvinnene på reklamesidene der oppe og de mange tilslørte kvinnene nede i mengden. Ikke å se den andres ansikt, ikke et glimt av øyne, og heller ikke noe glimt av håret, ikke å få lov til å se dette glimtet, kan det være villet av Gud? Nei, det er ikke villet av Gud, det er jo kvinnenes skjønnhet, i forening med øynenes friskhet i bønnen! Og like lite villet av Gud er det å projisere disse nakne kvinnene, der ansiktene, munnene og stillingene deres ikke bare parodiserer paradiset, men snarere forfalsker, fornærmer og rakker ned på drømmen om det.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Men var lediggang da ikke en nødvendighet?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

I skogkanten snudde han seg nok en gang mot eiendommen og følte en slags tilfredsstillelse over at huset og landet der ikke tilhørte ham. En gang hadde han med overbevisning vært eier. Men i mellomtiden var eierskapet blitt en byrde for ham. Det innsnevret ham, og det innsnevret også blikket hans. Det var som om han som eier stadig sjeldnere så noe helt, overgripende, større, og mer og mer bare det enkelte, og da stadig mer det uvesentlige, uordentlige, defekte, ødelagte.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

marithcBerit RHilde H HelsethTone HKirsten LundTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingDemeterTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimJulie StensethGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandLars MæhlumLailaNina SolåsLene Andresen