Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 7 av 7 sitater

Selv om deres ekteskap var mislykket og det ikke var noen virkelig forståelse mellom dem, hadde han vent seg til den dobbelte ensomheten som er felles for alle ekteskap.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Det er først når en krise er overstått at en blir oppmerksom på den. Det gjelder både for de enkelte mennesker og for nasjonene.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

det er mange mennesker som ikke vil ha «det beste i livet»: mange for hvem «det beste» er blitt forgiftet fra begynnelsen av.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

for henne som for folk flest var det ikke noen sammenheng mellom det hun sa og det hun følte

Godt sagt! (5) Varsle Svar

selv en dagdrømmer må ha en kjerne av håp.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg er ikke ensom, sa Mary sannferdig. Ensomhet, tenkte hun, det er vel å lengte etter andre mennesker.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Folk som så notisen med den sensasjonelle overskiften, kjente kanskje en snev av forbitrelse blandet med tilfredshet, som om noe hadde gått i oppfyllelse, som om noe de lenge hadde ventet på, endelig hadde inntuffet. Når innfødte stjeler, myrder eller voldtar, får de hvite gjerne den følelsen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Tove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieKirsten LundBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethIngunn SOleMorten MüllerTanteMamieHanne Kvernmo RyeLilleviAvaTine SundalHilde AaDaffy EnglundTom-Erik FallaÅsmund ÅdnøyBeathe SolbergPiippokattaElisabeth SveeIreneleserAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNinaHarald KLinda NyrudStein KippersundBjørg Marit TinholtMonica CarlsenTheaEllen E. MartolBård Støre