Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Jøder kunne dette med forretninger, det visste alle, og de ville aldri la noen svenske datafyrer få de store pengene, det tok hun som en selvfølge.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

(...) jeg holdt på med en sak på hvordan nikotintyggegummien plutselig har blitt en kjempeindustri. Ikke sant, nikotin er blitt et legemiddel, og fortjenestene de henter ut fra gamle røykere er absurde.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hvis man ikke trodde at alt var forutbestemt og at ikke noe man gjorde hadde noe å si, innebar forandring alltid at man ble tvunget til selvransakelse. Hvordan havnet jeg her? Hva skal jeg gjøre nå? Forandring tvang en til en viss selvinnsikt, og det var ikke alltid at blikket innover var helt smertefritt eller til betrakterens fordel.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

HeidiTove Obrestad WøienVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteKristine Louise