Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

En av Jehovas gode tjenere. Bortsett fra at det finnes et par små abere. At han er homoseksuell. At han har begått utukt. Og at han er forelsket.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Og Benjamin finner ro i Rasmus' favntak og vet at han er klar til å gi avkall på absolutt alt han har levd for og trodd på, for denne omfavnelsen.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Og så ser Harald Benjamin. Ser fortvilelsen hos sønnens kjæreste. Ser at han holder på å bryte sammen. Det er da det endelig går opp for Harald, noe som kanskje burde ha vært opplagt, men som ikke har vært opplagt for nå.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg ønsker i løpet av mitt liv å få elske noen som elsker meg.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Han ønsker i løpet av sitt liv å få elske noen som elsker ham.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHarald KHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine Bore