Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Den hjelpeløse er uangripelig. Hjelpeløsheten som skall, et uangripelig skall. Rundt hva? Det finnes ikke annet enn ømhet, innerst. Jeg kan ikke tro noe annet. Det harde trenger ikke et hardt skall. Det er det myke som må beskyttes så kraftig. Er det ikke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er en liten jente, og så går jeg rundt i verden og jobber og holder på. For et meningsløst strev, når det eneste jeg vil, er å være inntil. En annen. Holde noen inntil meg. Være nær.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg lurer på om han ville like meg sånn. Om han ville få lyst til å ta på meg, sånn. Han tar aldri på meg uten at jeg ber ham.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den følelsen av at han egentlig ville hatt en annen. Som en svak skuffelse når han ser meg, som om han ser bak meg, for å se om det kommer en til, en annen, der bak.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Vi har flere muskler i ansiktet enn noe annet sted på kroppen. Seks hundre, synes jeg å ha lest. Som kontrollerer. Men samtidig er det noe som syns. Et sted kommer vi til syne. En kan ha tusen muskler men likevel se helt oppgitt ut. Helt forlatt. Vi viser oss, tenker jeg, noe i oss viser seg, kanskje det vi skjuler mest av alt. Kanskje er det sånn. Jeg tenker på kjønnet. Som henger der og dingler. Hvor lett det er å klippe det av.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anita NessIngvild SsomniferumBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorMads Leonard HolvikSigrid Nygaard