Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 11 sitater

..., jeg har aldri tatt mål av meg til anlegge en by, jeg sikter mye lavere, og det er nok også derfor jeg ikke starter kriger, jeg klarer meg med de byene som andre har anlagt, det holder for meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

..., og jeg syns han er tungnem, det burde ikke være vanskelig å forstå det jeg sier, tenker jeg, og jeg håper denne finnen ikke er representativ for finner flest, for hvis han er det, har finnene et problem som ikke er lite, men stort.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Kontoopplysningspersonen forteller meg at penger har kommet inn. Det er forskuddet fra finnene på ambassaden. Jeg må selv ringe banken og spørre. Det synes jeg er en svakhet i systemet. Kontoopplysningsfolkene burde ha ringt meg, uoppfordret. Det kjennes mye riktigere. Der sitter de og har ikke annet å gjøre enn å følge med på kundenes kontobevegelser, og når de ser at det har kommet penger inn på kontoen min, løfter de fornøyd telefonrøret og slår gledestrålende mitt nummer, de kan nesten ikke vente, det sitrer i kroppene deres, for det har kommet penger inn på kontoen min og de kan nesten ikke vente med å fortalt det til meg, det kan simpelthen ikke gå fort nok for dem, ta telefonen, sitter de å tenker, men så ta den telefonen, mann.....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

for det er prestasjonene som gjør det, det er det at vi skal være så flinke som gjør det, at jeg skal være så flink, at jeg skal være den flinkeste og den beste på mitt område, at vi alle vil være den beste, at vi vil prestere og være flinke, og når vi har vært flinke lenge, blir vi trøtte og får bare lyst til å sove

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Selv ikke NRK, statskanalen sender fakta om Finland i kveld.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spennet mellom det som burde være og det som er, er fascinerende stort. Vi kan bare glemme å bygge broer fra burde være til er. Brospennet vil bli for stort. Dagens teknologi holder ikke. Det må kvantesprang og paradigmeskifter til. Noen som kanskje ennå ikke er født må tenke en tanke som ingen før har tenkt, og først da kan det som burde være bli.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Som Peer, som Peer fucking Gynt [...] han fikk det til, Ibsen, mellom alle horeriene sine, tenker vi, men hva om han ikke hadde valgt en løk, men et eple, hva om han hadde valgt et eple, epler har kjerne, da hadde kanskje alt sett annerledes ut, hvis Peer ganske enkelt hadde skrelt seg et eple og spist det og ikke mast så helvetes om denne løken.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Vi læres opp til å like forandring, til å ønske den velkommen. Det er sykt og jeg forstår det ikke.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Herregud, folk er så enkle. De tror at alt blir bra bare de reiser til andre land. Hvis jeg skulle laget en brosjyre for egen regning, ville jeg ha oppfordret folk til å bli hvor de er. Det er billigere, og det er minst like mye å hente.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis noen sier en fin ting til oss, så vokser vi litt, slik er vi konstruert og det er en god konstruksjon.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

AvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete RambølThomas Heie H.