Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 8 av 8 sitater

Ja, hva er diplomati, egentlig? Under ingen omstendigheter å si noe som kan støte noen? Tenk om de som sitter med makten, utnytter det? Dere diplomater hører ingenting, ser ingenting, sier ingenting? Men gir indirekte legimitet til systemet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg beklager at kvinnen var syk, og betaler gjerne sykehusregningene hennes. Men jeg nekter å be om unnskyldning for at jeg er forretningsmann. Vi betaler minstelønn. Hva mer kan vi gjøre? Jeg tvinger ingen til å jobbe på fabrikkene mine.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I går hadde han plutselig forkynt med gravalvorlig røst : Hvis du ikke vet hvor du skal, kan du havne et annet sted.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det høres ut som skolen. Mattelærerne synes at deres fag er viktigst. Historielærerne mener at uten deres fag er det umulig å forstå noe som helst. Gymlærerne prøver å utvide mandatet sitt til også å omhandle kosthold og livsstil, og musikklærerne er alltid sure. Og på en merkelig måte handler det mer om ego enn om fagene i seg selv.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Når mannen ikke hørte henne, kunne hun kalle ham shonamoni, elskling, uten å bli irettesatt. Man skulle ikke si sånt til gutter, de kunne bli for bløte.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Enkelte av disse kvinnene er så åpenbart intelligente og ressurssterke at det er til å gråte over at de ikke har fått mer utdanneise", sa hun lavt. "Iblant tenker jeg at jeg sitter der med mediokre intelligens, men utmerkede utdannelse, mens jeg har et geni som Marie Curie eller Hillary Clinton foran meg, bare at hun er kledd i filler, mangler tenner og kan ikke lese. De har ingen valgmuligheter overhodet. Hvis de skal slippe å bli steinet eller fryst ut av landsbyfellesskapet, finnes det bare én vei å gå. Gift deg, adlyd mannen din, fød barn, forsørg dem, dø."

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Som innbygger her var man en fot på et tusenbein, en tone i konserten - nødvendig, men ikke uunværlig, og aldri noensinne helt alene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Ikke bare du, og ikke bare nå. En kvinne må føye seg, det er det eneste som betyr noe. Bit tennene sammen, bit tennene sammen, bit tennene sammen. Det er det kvinner har gjort i alle tider. Litt etter litt avtar smerten."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

KatrinGBeathe SolbergKine Selbekk OttersenMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHarald KHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy Englund