Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 16 sitater

For å bli sikre i våre fordommer leser og lytter vi bare til dem som allerede tenker som oss. Og lar sinnet vårt vogges av falske historier og beroligende versjoner, fortolker virkeligheten i mytisk form og myter helt bokstavelig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Barndommens følelser fester seg i hjertet som tatoveringer.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

For vi har alle en gang i livet rett til å tro at sommerens sanger er skrevet akkurat for oss.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ikke å bli elsket er en stor sorg, men ikke den største. Den største sorgen er ikke å bli elsket mer.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Og vi menn klarer ikke å gjøre to ting på én gang. Derfor har vi bygd et samfunn som gjør det mulig for oss å gjøre én ting, og la våre kvinnelige partnere ta seg av resten.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Dessuten er det ikke slik at en ønsker seg det man aldri har hatt. Når en er nedfor, foretrekker en det som en alltid har hatt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Enda en gang hadde jeg innbilt meg at livet var en historie med lykkelig slutt, mens det bare var en oppblåst ballong i drømmene mine som alltid skulle sprekke mellom hendene på meg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Barndommens følelser fester seg i hjertet som uutslettelige tatoveringer. Når det virker som om de er døde, er de bare besvimt. Og de kan begynne å leve igjen uten å trenge for mange forklaringer.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Hun var immun mot fotballgalskap, men hun hadde måttet lære å leve med det.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Siden virkeligheten viste seg å være et blodig tyranni, søkte jeg asyl i fantasien.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl