Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Det å være kul er ofte ensbetydende med å avskjære seg selv fra å kunne påvirke tingenes gang.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det beste hadde selvfølgelig vært å ta en så viktig samtale fra bilen, men mobiltelefonen - som på alle andre måter var et lite mirakel og bare veide syv kilo og kunne tas rett ut av bilen med tre enkle håndgrep - hadde det med å avgi en svak sirenelyd når man ringte utenlandssamtaler.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Han kunne bygge en altfor stor hytte midt i en ømtålig naturperle og finne en enkel kvinne og mase til hun tok en brystforstørrelse og oppdra to barn til å betrakte verden som en hore som sto til deres disposisjon så lenge de hadde penger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Vi har prøvd vaginalt samleie. Vi trodde kanskje det var lurt?"

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke merket han noe takknemlighet for at han tok seg av barna, heller. Og når de gikk til sengs om kvelden, hadde visst Elise glemt at de hadde latt en sak være uavsluttet siden begynnelsen av helgen. Hun snudde seg på siden og sovnet, enda hun visste at det kunne gjøre fysisk vondt der nede hos en mann, hvis noe påbegynt ikke ble avsluttet innen rimelig tid.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

DemeterHarald KJulie StensethGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundKirsten LundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTorill RevheimTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam BillisonGodemine