Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 9 av 9 sitater

Om kvelden når jeg er inne hos Rosie, gjentar hun at jødene ikke er en rase, men en folkegruppe som praktiserer en religion, og at man dessuten ikke trenger å tilhøre samme trossamfunn som foreldrene sine, eller å ha samme tro. Man er født som et fritt menneske, og man velger selv om man vil tro på Gud eller ikke, eller om man vil være jøde eller ikke.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Fra sengen min hørte jeg bare skrikene i gaten, og jeg så himmelen som sto i brann og lyste opp gardinene i vinduet mitt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Rabbiner Glaser lærer oss å tenke selv, men også å vise forståelse for andre folks følelser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hadde nettopp lest fortellingen om David og Goliat. Et øyeblikk så jeg meg selv gå inn i spisesalen i restauranten for å drepe Hitler med en slyngestein som jeg kylte rett i hodet hans.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Han hater oss. Han hater meg. Uten å engang vite at jeg eksisterer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

De rev i stykker buksen hans og så hang de et skilt rundt halsen hans, der sto det: ’Jeg er jøde, men jeg skal aldri mer klage på politiet’, og så tvang de ham ut på gaten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Han er paranoid og tror han har funnet den magiske formelen for å bestemme over verden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Han er en villmann som innbiller seg at det er busemenn i skogen, og som elsker å krige og plyndre landsbyene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hele tiden snakker de om nazistene og Hitler, naboen vår. Jeg er lei av å høre på det, og mamma er helt enig med meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

HeidiTove Obrestad WøienVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteKristine Louise