Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 8 av 8 sitater

" Det er kanskje den aller største ensomheten" , sa han. " Ikke engang å være til stede i noen andres tanker".

Godt sagt! (3) Varsle Svar

"Det er kanskje den aller største ensomheten" sa han. "Ikke engang å være til stede i noen andres tanker."

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Wisting nikket og kunne allerede se for seg avisoverskriftene: Gutt (8) fant død mann under juletreet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Hva hjelper det med all verdens rikdom om vi ikke bryr oss om hverandre mer? Vi er åndelige tilbakestående i dette landet. Tomme skall som bare er opptatt av å tilfredsstille egne behov."

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Mange ektepar nær sagt holder seg i live for å ha gode dager sammen med den de er glad i, for å hjelpe og støtte hverandre. Når den ene dør, ser vi ofte at den som blir sittende ensom igjen, kan dø etter ganske få måneder.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ensomhet er ikke å være alene, men å ikke ha noen å savne, hadde hun notert seg og forstod at han snakket av erfaring.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

«Jeg må innrømme at ensomheten hans opprører meg. Det er vondt å tenke på at det tok fire måneder fra han døde til noen brydde seg.» Han la hendene på skrivebordet framfor seg og foldet dem. «Det er kanskje den aller største ensomheten,» sa han. «Ikke engang være til stede i noen andres tanker.»

Godt sagt! (5) Varsle Svar

"at man ikke har levd forgjeves dersom man har hørt fuglesang om våren, gresshopper om sommeren, insekter om høsten, eller lyden av fallende snø om vinteren."

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar h