Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 9 av 9 sitater

På Grand Kafe var det plass til alle. Det er en slik verden jeg søker, i alt jeg gjør, det er umulig å tenke annerledes

Godt sagt! (0) Varsle Svar

På kafeen traff hun også pøbelen som ble sparket ut av skolen, tjenestetausa, whisky- per og prestefrua. Mennesker som alle snakket om, men som ingen kjente.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så vakkert kan et menneske være at det blir sykt av det. Det er dette mjuke barnet som tar inn hele verden. Som ikke kan lukke seg for noe.Denne følsomheten som noen ikke vokser fra seg.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Nå skjer det. Nå er det noe som blir borte. Noe tas fra meg nå. Hun vil krype inn i ham. Gjemme seg. Men det kan jeg jo ikke, tenker hun. Det er han som legger seg i meg. Det er jeg som holder ham.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvorfor snakkes det så mye om problembarn? Ingen snakker om problemvoksne.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Stillheten er også en lyd. Rusen slipper ingen drømmer inn, stenger bare verden ute.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Oslo har en egen sang. Og de som hører den, kan ikke sove.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Verden forandres ikke av ideologier, men av hvordan vi behandler våre barn...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg fant at noen diktere, fotografer, filosofer, poeter hele tida vet og ser at det finnes noe som er sant, sant mellom mennesker. Ikke som sannheten, men som en søken etter å forstå.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

SolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-Lise