Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 15 sitater

"Vi var alle for blakke til å gjøre opprør så nært pengesekken. Vi var kommet for å tigge, vi hadde dessverre ikke råd til å lage noen revolusjon, i det minste ikke før vi sjøl hadde fått et klart og utvetydig nei."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg antar at jeg må ha hatt en høy promille jeg også, men promille er lunefulle vesener, man veit aldri om de slår deg til ridder, eller om de slår deg ut.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Gud skal vite at eplet kan rulle langt fra stammen når bare treet står i en bratt skråning.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Bygningsarbeidere som ikke veit forskjell på centimeter og meter, er en trussel mot godtfolks sikkerhet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Og så kom fedrelandssangen "Ja, vi elsker". Så det klirra i vindusrutene. Det var strengt forbudt å bevege seg under denne framføringa, det var en venstreradikal handling i det hele tatt å røre en finger. Vi rørte naturligvis noe aldeles forferdelig. Herregud, vi var tretten, fjorten år gamle, vi hadde krutt i ræva. og Gullberg skulle naturligvis ha med seg alle hundreogfemti versa ! Det var, som enhver kan begripe, ikke til å holde ut ! Likevel holdt vi ut. Dager ble til måneder, og måneder år. Det er helt ubegripelig hva unger kan tåle når de blir tvunget til det.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det er greit nok å være "freidig når du går", men det er ikke like lett å opprettholde selvtilliten når du STÅR foran et fullsatt kapell og skal prise herren med sjelfylt stemme. Særlig ikke når organisten famler seg fram over tangentene, og antakelig er god og pussa.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Vi spella (poker) med jekk, og potten var stor hele tida. Du legger ikke ned korta i en slik situasjon, med mindre huset brenner, eller Jesus banker på døra og sier han er kommet tilbake.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Den eneste som ikke var fullstendig bokfreak hjemme hos oss, var Ed, men han freaka jo tilstrekkelig ut på så mange andre områder. En mann kan ikke rekke over alt.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

...hun var av den typen trassig narkoman som ikke ville lære å svømme. I steden lot hun til å være opptatt av å dykke etter perler på hundre meter dypt vann, og nå nærma hun seg bunnen med kjappe tak og sus i øregangene.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

I sommersesongen kom der Schtyrer til Kaigata skole pr. sykkel. Han bodde noen mil utafor byen, og var det noen som virkelig skjønte seg på det der men en død sjel i et sunt legeme, så var det denne gutten! Han eide bare den digre kroppen sin, og hadde neppe sjelelige problemer av noen art - det kreves et noenlunde utvikla følelsesliv for å kunne bli plaga av denslags.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardHarald KNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin Fjellheim