Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Som de andre sto han foran kontrollposten Kiryat Rahil. Da la han plutselig merke til åskammen med bosetningen, trærne og taksteinene. Det var en stor bosetning med en militærleir, gjerder og forbudte veier, og nå var de i ferd med å anlegge en ny kontrollpost som markerte skillet mellom fortid og nåtid, mellom en okkupasjon som hadde vart i årevis og en okkupasjon som ville vare evig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hun var på samme alder som ham, men så ut som stammen på et oliventre fra førkristen tid.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Kjærligheten har sin egen kraft, den gjør deg og hjertet yngre og forstanden mindre.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Jeg var helt sikker på at det som hadde hendt meg, var et ugjendrivelig bevis på at rettferdigheten var død. Og selv om jeg skulle finne rettferdighet, måtte den ikke nødvendigvis være skapt i himmelen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

EinonieTurid Kalvatn SchøyenHarald KSynnøve H HoelStig-Ivar StellanderTonjeIngunn SKikkan HaugenLailaBenedikteMorten MüllerLilleviJan Arne NygaardSigrid NygaardHenrik  Holtvedt AndersenTorJarmo LarsenMalinn HjortlandBerit B LieHeidi LHeidi Nicoline ErtnæsMarie ØstvoldAnitaCathrine PedersenEvaIreneleserTore HalsaLisbeth Kingsrud KvistenIngeborg GHege H.Anne Berit GrønbechGunillaBeathe SolbergDanielAstrid PedersenChristofer GabrielsenKarin BergTorill RevheimNinaTor Arne Dahl