Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

Klientellet på baren der statsadvokat Kenneth von Kwist er skikkelig på fylla med rom, cognac og whisky, består av en blandng av kategoriene rike og svært rike. Det eneste som forstyrrer den sosiologiske strukturen, er en gruppe japanske menn. Disse ser ut som om de er på studiebesøk i en eksotisk zoo. Og det er de jo også på en måte.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hevn smaker galle, og det hjelper ikke hvor mange ganger man pusser tennene, smaken går uansett ikke bort.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ikke noe i løpet av Jeanette Kihlbergs tjue år lange karriere i politiet har forberedt henne på dette, og når hun innser hvor omfattende den samlede dokumentasjonen av overgrep er, svimler det for henne. Er det slik at vi ønsker å være blinde? tenker hun. At vi ikke vil se?
Nei, da er det vel viktigere at styringsrenten senkes, boligprisene stiger, eller om flatskjermen skal være plasma eller LCD. Man griller flintsteika si og skyller den ned med en treliters bag-in-Box. Man leser heller en dårlig skrevet krim om dritten, enn man engasjerer seg på alvor.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Verden er en vakker plass som fortjener at vi slåss for den

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Et menneske er bare avvikende dersom det finnes et forutbestemt mål. Og psykiatrien er understøttet av staten. I realiteten er det derfor politikken som styrer hva som er sykt og hva som ikke er det. Men innenfor psykologien burde det jo være annerledes. Der finnes det ingen klare grenser, og er det noe hun vet med sikkerhet, så er det at alle mennesker samtidig er både avvikende og ikke-avvikende.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Det burde være en avvikende oppførsel å være religiøs

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila