Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

På den andre siden burde vi som er forfattere - uansett hvilket språk vi skriver - kunne finne trøst i disse ordene fra Groucho Marx. Outside of a dog, a book is a man's best friend. Inside of a dog, it's too dark to read.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En dag for omtrent tjue år siden så jeg en reportasje på ettermiddagsnyheteneom en liten by et sted sør i landet der skoleadministrasjonen hadde bestemt seg for å kutte ut fremmedspråksundervisningen - på grunn av budsjettproblemer, tror jeg. Noen av byens innbyggere ble intervjuet foran kamera og spurt om hva de mente om denne nye utviklingen, og da var det en mann som sa - og dette er et direkte sitat, ordene hans brente seg inn i hjernen min, og siden har de stått der-: "Jeg har ingen problemer med det, ingen problemer i det hele tatt. Hvis engelsk var bra nok for Jesus, er det bra nok for meg."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa