Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 8 av 8 sitater

Ljubimaja. Do svidanija. Farvel, min kjære.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

De kaller dem søta og snakker dem trill rundt. Akkurat slik som reven slesker og smisker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du må holde øye med jentene i huset , sir. Det kan være en stuepike. Dem har jo sett litt av hvert, sir. Men det er noen av jentene nå til dags som holder seg med dårlige venner. Dem kan mer enn sitt Fadervår disse jentene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var en skuespillforfatter med i følget, og han lirte av seg mer vås enn du ellers hører på et skuddår.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Husk å spise pent, ikke for fort, for det kan hende noen holder øye med deg, og selv om det er vanskelig å huske skikk og bruk når en er så sulten; kan en bli syk hvis en legger i seg som en bryggesjauer og det er ikke ladylike å gråte, selv ikke i takknemlighet. Ta det med ro, gi deg tid, det er en vakker dag, en morgen som aldri før har demret planeten, og sulten vil gå over og det er godhet og vennskap, og rim på bladene og ingen cyanidampuller som knuses og et manus å fremføre og gamle sanger å huske og en nygift skotte å erte. Verden er intet slakteri. Nei. Slett ikke. Den kan vende seg opp ned hvis du lar det skje.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

RENT VÆRELSE TIL LEIE
PASSER FOR PAR (GIFT)
IKKE FARGEDE
IKKE IRER
IKKE HUNDER

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Han skrev et brev hvor han unnskyldte seg. Du memorerte hvert ord. Din dumme forelskede skolepike, så beruset av å ha blitt kvinne at det sto for deg som en troshandling å lære den utenat.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En må blomstre der hvor en er blitt plantet, pleide moren din å si. Når sorgen surner melken, så lag ost av den.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

HanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHarald KHeidiMads Leonard HolvikElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupsiljehusmorHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita RoenKirsten Lundtommy meyerSynnøve H HoelTonje Sivertsen