Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 14 sitater

Somme tider tar det et langt liv å få skikk på fortellinga.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jo eldre du blir, jo mer virker det som om du bare trener på å dø, hver gang du sover.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

"Bare husk," sa Polly med ettertrykk, "at disse pene orda på den papirbiten ikke kan gjøre deg fri. Herren kan'ke gi deg Friheten din. Yankee'ene, når de kommer hit, kan'ke det, de heller. Jeg kan ikke. Hvis du trur at noen kan det, så kommer'u bestandig te' å være slaven dems."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg våkna i dag tidlig og kjente lukta av nybakte rundstykker! Jeg kunne banna på at detta rommet var blitt Sylvies kjøkken igjen. Har du opplevd at ei lukt kan spille deg et sånt puss? Nå som jeg snart er nitti år, virker det som om jeg ska' få luktesansen tilbake. Bare en liten sniff av den rundstykkelukta, så er'e som om jeg er tolv år og sulten som en ulv! [...] Veit du, jeg trur at hvis jeg fikk kjenne en lukt fra fra et eller a'ant tidspunkt i livet, så ville jeg plutselig bli like gammal som jeg var den gangen. Tenk at sånne dumme småtterier kan binde et liv sammen, hva? Rundstykker og lammesteik og sånt?"

Godt sagt! (1) Varsle Svar

[...] den beste kuren mot et tungt hjerte er travle hender.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

"Somme tider, når du ser på et menneske, så ser du bare flokene og ikke mønsteret i veven."

Godt sagt! (6) Varsle Svar

" Nei, Johnny, " sa hun. "Joe er ikke en herre. Joe er en nigger. "

Godt sagt! (1) Varsle Svar

" Og så de henda," mumlet Polly for seg selv, " en vakker dag kommer de til å være digre som middagstallerkener. Så digre at de kan kaldkvæle en galte. Åssen kan noen få nytte av sånne hender? "

Godt sagt! (0) Varsle Svar

" Du har aldri jobba i en hvit manns hus. Når du går inn gjennom dem dørene, så kan du si adjøss til å skjønne no', og go' morn til det glade vanvidd."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hun visste at alle mennesker hadde behov for å finne en mening i katastrofen, uansett hvor gamle de var. Ellers kom sjelen til å flykte i frustrasjon over å måtte holde hus blant knuste speil.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Ella_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEva