Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 19 sitater

Dan kom til å tenke på han og broren og stearinen de dryppet over rutene i Donaldbladene sine. Før de ble gamle nok til å låne kameraet etter foreldrene, var dette måten de tok bilder på. Når Jakob og han løsnet stearinen fra ruta, hadde det dannet seg et speilvendt avtrykk, men hvis de ikke var forsiktige ville bildet knekke. Det var slik Dan opplevde natta nå, som et skjørt voksavtrykk av virkeligheten. Hvis han trampet hardt på bakken, ville trærne på andre siden av gårdsplassene knekke i små biter over bilene.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Dan husket hvordan det var å våkne opp og ikke være alene, mens løgnene som var sannheter i går lå som et fløyelsbelegg i munnen. Dusten av øl og vin som en sur eim i noens hår eller på puta. En lukt av det som hadde vert. Men dette. Nå. Oppe på rommet hans. Dette var annerledes. Det luktet av det som skulle komme.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så hogg stjernene høl i mørket som gule hundetenner.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Judas Jensen, Jacob bodde ikke på Berghaust fordi han var redd for å dra ut, han bodde der fordi han var modig nok til å bli."

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Plutselig trengte ansiktet til en medfange – en chilener – seg på. ‘Det beste ved å reise er å ha et sted å komme hjem til,’ hadde han sagt, og så var det som noe hadde løsnet i halsen og lagt seg over stemmebåndene.»

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Så sank han tilbake i stolen og ble sittende og høre onkelen snakke til han ikke lenger oppfattet hva han egentlig sa, til ordene bare ble lyder, til de hørtes ut som klukkingen av bølger mot land.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Alle snubler innimellom. Det er når du ikke tørker møkka vekk fra knea og går videre - bare kliner heile skiten utover - at skrubbsåra blir til arr.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Han la armene i kors over brystet som en lærer som skulle snakke om prøvene han nettopp hadde rettet, prøver der det var langt mellom de gode karakterene.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

-Barnebarna. Blaute helvete, de unga vokste opp med Wergeland og Collett som foreldre etter at mora og faren daua.
-Hva mener du?
-Wergeland og Collett fra hundrelappa. Thrane-tvillinga har aldri mangla nye sykler og dokker, men jeg trur ikke da har vært på mange fisketurer.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det har alltid vært mye penger i Thrane-familien, men det er også alt det har vært.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Tone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGBeathe SolbergMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHarald KHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente Nogva