Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Bestefar tålte ikke Renato: "Den fyren sier lite og ser seg for mye omkring," hadde han sagt til meg få dager etter oppsynsmannens ankomst. "Jeg skal vedde bartene mine på at han er i stand til å lure fra meg skoene mine mens jeg er ute og går i regnet, og det på en slik måte at jeg vil merke det først etter at sokkene mine er blitt våte."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Et imperium er et imperium bare så lenge det har makt over drømmene, og later som det er en del av et guddommelig kosmos.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg følte meg mo i knærne. Jeg var lykkelig. Og lykken, den vet ingenting, den sier ingenting, den bare er.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Skolelærer Bertaggia hadde rømt, fortere enn hærens fortropper, fulgt hakk i hæl av apotekeren, distriktslegen og enhver som hadde noen lire i lommen og et mispeltre på tunet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R