Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 8 av 8 sitater

Dorothy visste også at Stephen hadde svart moren at han likte mysterier, at livet ble ganske kjedelig hvis du visste alt om en person før du krysset gaten for å si hallo.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Men Laurel hadde tenkte mye på hemmeligheter i det siste, på hvor vanskelig det var å holde på dem, og den tendensen de hadde til å ligge og lure like under overflaten før de plutselig brøt gjennom en sprekk i forsvarsverket.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En sann venn er et lys i mørket.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det var noe spesielt ved en bok som engasjerte deg og som ga deg et sterkt ønske om å eie den[...]

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det var urovekkende hvor fort et menneskes nærvær kunne viskes ut, hvor fort sivilisasjon vek for natur.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Barndommens landskap var mer levende enn alt annet. Det spiller ingen rolle hvor det var eller hvordan det så ut. Inntrykket av stedene og lydene var annerledes enn det du møtte senere i livet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Barn forventer ikke at foreldrene har en fortid, og de synes det er litt utrolig, nesten ubehagelig , at foreldre hevder å ha hatt en tidligere tilværelse.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Laurel trodde fullt og fast at det fantes øyeblikk da du sto ved et veiskille; da det helt plutselig skjedde noe som endret den retningen livet ville ta.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Grete AastorpKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliJulie StensethBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika Svarstad