Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 7 av 7 sitater

... og det beste rådet han noensinne ga deg, var dette: kjør forsiktig, basert på antagelsen at alle andre på veien er dumme og sinnssyke; ta ingenting for gitt.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Hver gang du kommer til en skillevei, bryter kroppen din sammen, for kroppen din har alltid visst det hjernen din ikke vet, og uansett hvordan den velger å bryte sammen, enten det er med mononukleose eller magekatarr eller panikkanfall, har kroppen din alltid tatt støyten for frykten og de indre konfliktene dine, tatt imot slagene hjernen ikke kan eller vil ta imot.

Godt sagt! (13) Varsle Svar

å ignorere det folk sier om deg, er helt avgjørende for en forfatters mentale helse.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Noen av de vakreste stedene i verden finnes på din kones kropp.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Intelligens er den eneste menneskelige egenskapen som ikke kan simuleres

Godt sagt! (8) Varsle Svar

En mann frykter døden mer som syvogfemtiåring enn han gjør som fireogsyttiåring.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

I løpet av disse første halvt bevisste sekundene går det opp for deg at du aldri har følt deg verre, at kroppen din ikke lenger er den kroppen du er vant til å kalle din egen kropp, at dette nye og fremmede fysiske jeg er blitt maltraktert av et hundretalls treklubber, slept etter hester i hundrevis av kilometer med stein og kaktus, most til grøt av en hundre tonns rambukk. Blodomløpet ditt er så mettet av alkohol at du kan lukte at den trenger ut gjennom porene dine, og hele rommet stinker av dårlig ånde og whisky - dunstende, usunt, motbydelig.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Elisabeth SveeHeidiHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit Grønbech