Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 8 av 8 sitater

Du kan sitte og snakke med grandonkel i time etter time, men når du er ferdig, har du ikke fått høre en dritt. En helt utrolig evne han har der. Nesten overmenneskelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

De fleste jentene liker han. Han er høy og blond og ser ut som han er tjue. Jeg tror han lider av et tidlig - aldrings - syndrom.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mamma leser ingenting, hvis det ikke er et skjema, eller det står om et stilig mord i avisen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I posen var det en svamp og boblebad og noe såpe og greier, alle med artige påskrifter som "Renhet er like viktig som fromhet" og "Du skitne synder!"

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg fanger opp kanskje ett av ti ord, men jeg liker det at jeg ikke skjønner hva han sier - det tillater sinnet mitt å vandre til nye steder, som om det er satt fri fra sine vanlige, kjedelige rutiner.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sånn er det hele tiden. Når jeg står og ser på noe fint og føler meg glad, så kommer familien og plager meg. De føles mer og mer plagsomme jo eldre jeg blir, har jeg lagt merke til.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Og hvis Gud ikke ser i nåde til Christo, som er så god og tapper og aldri har gjort noen noe vondt, ja, da kan du få ha Gud i fred for meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vi er et bra par - begge er delvis lammet, og begge har det med å skrike om natta.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikIngebjørgGroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHarald KHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaase