Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 12 sitater

"Men det kommer alltid til å oppstå nye kriger. Menneskene har et ustoppelig behov for forandring og er ikke i stand til å leve i fred med hverandre".

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Jeg er tilfeldigvis steril selv. Jeg vil ikke gå i detalj," la han til med et skjevt smil, "for selv om 'utstyret' virker som det skal, skyter jeg med løskrutt på grunn av ulykken."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Jeg tror at de svært intelligente ofte har det vanskeligere enn dem som er mer gjennomsnittlige," antydet hun. "Far sa alltid at talent er best i passe porsjoner. Altfor mye og altfor lite skaper alltid vanskeligheter."

Godt sagt! (3) Varsle Svar

[...] Hvordan skal man forstå nåtiden hvis man ikke kjenner fortiden?

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Jeg har sluttet å gi andre mennesker skylden for mine egne vanskeligheter. Det er en vei som ikke fører noe steds hen. Jeg har sluttet å være offer og begynt å ta ansvar for meg selv.

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Men jeg har lært av deg at det alltid hjelper å dele problemene med andre, ikke holde dem for seg selv.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Far sa alltid at talent er best i passe porsjoner. Altfor mye og altfor lite skaper alltid vanskeligheter.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

I vanskelige tider som disse er mottet mitt grip dagen , for man vet aldri om det blir ens siste.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Det at hun hadde følt seg uviktig i morens verden - mer som et vedheng,noe ganske perifert - betydde ikke at moren hadde vært et dårlig menneske på bunnen. [...] Hun gjorde sitt beste. Du må tilgi henne, sa hun til sitt eget speilbilde. Du må gå videre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hele livet hadde hun vært omgitt av skjønnheten hun hadde sett så tydelig for første gang denne formiddagen, men hun hadde aldri tenkt over at den fantes der eller verdsatt den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

polarfrontIdaMorten JensenAud- HelenBjørg L.BentThereseAnneWangkjell kRufsetufsaAnne Berit GrønbechLene AndresenMette-MHarald KLeseberta_23AtmanNora KjærstadLisbeth Kingsrud KvistenmoiraAkima MontgomeryEmilieskDolly DuckellinoronilleMarit HåverstadSimen "Boktimmy" IngemundsenRisRosOgKlagingJan Arne Nygaardingar hSigrid Blytt TøsdalMetteNeda AlaeiBenedikteHeidiHilde Merete GjessingLibraritas vIngeborg GBjørn SturødStine SevilhaugGroIris Mæhle