Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 16 sitater

"Sorgen er et land hvor det regner og regner, men hvor ingenting vil gro,"

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Det er noe ved julen som gang på gang får oss til å reflektere oss selv, over minner og ønsker, over den barnslige sjelen vår som fortsatt står forundret og storøyd foran den hemmelighetsfulle døren der underet venter. Raslende papir, hviskende ord, brennende lys, pyntede vinduer, duften av kanel og nellik, ønsker som blir skrevet på lapper eller hvisket mot himmelen og som kanskje går i oppfyllelse. Julen vekker det evige ønsket om et under, enten man vil det eller ikke. Og dette underet er ikke noe man kan besitte eller holde fast ved, man eier det ikke, men det er likevel gang på gang, som en gave man får.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Når man vil noe, så må man også ville det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg nyter hver forbannende dag. Min mor ble hundrede og to var lykkelig til siste slutt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Var det mulig å forstå et annet menneskes indre? Hva som rørte ham, hva som drev ham, hva han virkelig drømte om?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Man ser alltid bare et lite utsnitt, tenkte jeg mens jeg laget frokost. Jeg skulle ønske at jeg en gang kunne ha sett helheten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

[...] men om noe som til syvende og sist alltid alltid rører ved sjelen, kjærligheten til et annet menneske. Det er noe vi alle lengter, noe vi hele livet strekker oss etter å berører og holde fast ved.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg vet ikke hvorfor, men av en eller annen grunn klarer ikke mennesker å la det være. De legger planer på planer. Og så blir de fryktelig overrasket når planene ikke klaffet.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Historier noe for seg. Hvor tar forfatterne historiene sine fr? Ligger de bare i dem og slumrer, og hentes til overflaten av bestemte hendelser? Tar de skrivende dem ut av luften? følger de virkelige menneskers vei i livet? Hva er sant og hva er oppdiktet? Hva hendte virkelig, og hva har aldri skjedd? Påvirker fantasien virkeligheten? Eller virkeligheten fantasien?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En god bok er god på hver eneste side[...]

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikFindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaStig TKnut SimonsenPiippokattaTove Obrestad WøienIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SritaolineHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina Solås