Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Jeg elsket ham så høyt. Elsker ham så høyt. Jeg vet ikke hvorfor jeg snakker i fortid. Det er jo ikke sånn at kjærligheten dør med den man elsker.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Alle disse navnene, "sa Teddy da de stanset foran krigsminnesmerket. "Alle disse livene. Og nå enda en gang. Jeg tror det er noe alvorlig galt med menneskeheten. Den undergraver alt man gjerne vil tro på, (...).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ursula hadde sansen for dem, de minnet henne om de minste Miller-barna. Hadde de vært hunder, ville de ha logret med halen hele tiden.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En gang i tiden var Sylvie uvitende om hvordan man fikk barn, nå virket hun usikker på hvordan man kunne slutte å få dem.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Smågutter var et mysterium for Sylvie. Tilfredsstillelsen de fikk av å kaste pinner og steiner i time etter time, samlemanien som kun omfattet døde gjenstander, den brutale ødeleggelsen av den skjøre verdenen rundt dem - ingenting av dette syntes å stemme overens med mennene de var ment å bli.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LieKirsten LundGunillaRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyemgeIngunn SLilleviTurid KjendliePiippokattaStig TPirelliAnne-Stine Ruud HusevågTine SundalLailaMarteAmanda ATanteMamieElinBeReadninggirl30FarfalleEllen E. MartolJulie StensethBeathe SolbergMonica CarlsenRandiAHege H.siljehusmorTheaflaTore HalsaTone SundlandConnieOda Marie HMarianne  SkageBjørg L.Daffy EnglundalpakkaMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland Skjeggerud