Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 7 av 7 sitater

Hvorfor må ting forandre seg?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Tiden endrer mennesker[...]

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det finnes mange sorter kjærlighet. Dette er noe som har gått opp for meg i løpet av livet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Og ignorer aldri det hjertet ditt forteller deg, selv om det gjør vondt, selv om det virker som om det vil bli svært vanskelig eller tungt å følge det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg tror ikke på eventyr eller på riddere i skinnende rustninger. Jeg tror at kjærligheten er et valg. Du møter noen. Du liker vedkommende. Du bestemmer deg for å elske ham. Så enkelt er det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Han sto der midt i søvntåken som var i ferd med å løse seg opp så altfor raskt opp. Ikke forsvinn, ba hjertet mitt. Bli. Vær så snill å bli. Og han dukket lydig opp igjen med det tilstrekkende smilet og armene strakt ut mot meg. Jeg merket lengselen og den velkjente dirringene i hjertet. Og så, på et blunk, var han borte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enkelte historier er det ikke meningen at man skal finne ut av.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Tone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine Sevilhaug