Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 8 av 8 sitater

Hvem elsker det perfekte? Nei, kjærligheten vil omsorg, og omsorg trenger feilen hos den elskede, trenger sårene, skjørheten. Kjærligheten vil helbrede. Det perfekte har ikke behov for å bli helbredet. Det perfekte kan ikke elskes, bare dyrkes.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Høstelva snakket fortsatt med henne om døden. Men på en annen måte. Før var den svart. Den sa: Du kan gjøre slutt på det. Du kan løpe ut på den tynne isen, så langt du rekker før den brister. Nå for tiden sa elva: Du, jenta mi, er bare et blink. Det føltes som en trøst.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Og hun kjøper bøker, tenker han. Det er derfor hun har så usle sko og så slitt kåpe.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Så, mitt hjärta, säger han inom sig när chauffören stängt dörren om honom. Nu har du gjort det jag ville. Fortsätt at slå nu bara så at jag tar mig härifrån. Sedan skall jag inte begära mer av dig. Jag önskar inget mer än all tid tillbaka. Och får jag inte det, så kan det vara.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

...Det er ikke lenge siden vaksiner, fred og poteter fikk befolkningen til å øke. Eksplosjonsartet. Alle disse fattige. Nå som de ikke bare døde, karet de seg fram. Fikk barfotbarn med innfalne kinn [...] Ungdommen, styrken og drømmene dro til Amerika. Myndighetene sto avmektige som en årelatt gamling og predikerte patriotisme og nøysomhet....

Godt sagt! (1) Varsle Svar
  • En skal ta vare på kjærlighet, vet du. Plutselig har en opplevd den for siste gang. Og alt annet er bare vind.
Godt sagt! (10) Varsle Svar

De tasser ned på kjøkkenet av og til. Spiser rester av rypebryst, røye, reinsdyrfilet med kald saus og gele, sylte, brød av lyst mel. De drikker kumelk eller øl. En blir sulten av kjærlighet.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Og ute i den lyse natten springer rypestegger over snøen og skratter spøkelsesaktig. Spurveuglene og haukuglene hoer. Fjellreven gråter som et barn og lytter etter spissmus under skaren.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

RisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyemgeIngunn SLilleviTurid KjendliePiippokattaStig TPirelliAnne-Stine Ruud HusevågTine SundalKirsten LundLailaMarteAmanda ATanteMamieElinBeReadninggirl30FarfalleEllen E. MartolJulie StensethBeathe SolbergMonica CarlsenRandiAHege H.siljehusmorTheaflaTore HalsaTone SundlandConnieOda Marie HMarianne  SkageBjørg L.Daffy EnglundalpakkaMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KLene Andresen