Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 7 av 7 sitater

"De levde trygt med den tåpelige komforten som er så typisk for intakte liv som ikke inneholder en eneste tragedie, og under disse forutsetningene uttale de seg generelt om mellommenneskelige forhold. Urette så de inn i framtida uten å blunke, som om de så inn i kameralinsa. Retusjerte var de også".

Godt sagt! (2) Varsle Svar

For å kunne bli født på ny, må du først begraves med et speil og et hjerte.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det jeg var mest redd for, var at han der og da skulle heve blikket fra gulvet og se på meg på den måten. Det var jeg mest redd for....Det jeg helst ville, var også dette, at han skulle se på meg på denne måten, se meg på sin måte mens han mumla et ord til meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Om ikke den tåkete glorien av galskap beskytter han mot kulde, smerte og slag, så beskytter den han i alle fall mot de første minnene fra steinbygningen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Forfall er en rettighet de tilkjenner seg fra tid til annen, usselhet et privilegium de unner seg så lenge det pirrer smaksløkene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Åh, herregud! Hva er dette for et hysteri? Hvilken maskerade er det jeg har havna i? tenkte Filiz : Nå begynner vi å leike krig også. En gjeng med tuberkuløse, halvgale kjerringer. Vi mangler bare skrangler i hendene!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hun virka glad, og å se denne gleden i det maltrakterte unge ansiktet virka av en eller annen grunn sterkere på Filiz enn om hun skulle hatt et sårt uttrykk.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Reidun Anette AugustinStig TAvaGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelIreneleserFindus