Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

Vi og verden klarer uansett aldri å innlede et varig forhold. Vi kan danse en kveld. Så er det slutt. Vi er et for umake par.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så om jeg ikke var min egen herre, det kom jeg aldri til å bli, var jeg det minste min egen sjåfør. Det fikk holde.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hvor stor ensomhet kan man klare å bære? Ikke kan man be om hjelp til å løfte den heller, for da er det ikke lenger ensomhet.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Hvor dypt kan man synke før det blir umulig å puste? Dypere.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Jeg glemte forresten å nevne vår dårlige samvittighet. Den må tilføyes som en del av vår fornuft. Vi har alltid dårlig samvittighet. Vi gjør så godt vi kan, men blir aldri gode nok. Samvittigheten er like dårlig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

...barndom er en oppskrytt unnskyldning. Jeg kan ikke fordra den. Man legger til og trekker fra, vrir og vrenger, påhitt meg her og påhitt meg der, og til slutt blir barndommen et rosemalt eventyr eller et like svartmalt mareritt, alt ettersom. Å, la meg være. Tut ikke ørene mine fulle med sentimentalt vrøvl.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Stig TPiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl