Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Han sier ha det fint da, Xeroxjente og smiler. Jeg smiler tilbake. Broren til Asbjørn går ombord på bussen og jeg er glad for at jeg har truffet ham i dette livet, men jeg tenker på samme tid at vi ikke trenger å treffe hverandre igjen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hvis man kopierer seg selv mange nok ganger, så øker man sjansene for å forsvinne. Dette forstår ikke Ove. Han forstår ikke at det fungerer på den måten. Han forstår at Sara og venninnene hennes kan ha glede av scrapbooking og dansing, men han forstår ikke behovet for å kopiere, for å se selvet smuldre opp og bli tørt fargepulver. For å henge resultatet på veggen.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandHarald KEli HagelundKirsten LundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTorill RevheimTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam BillisonGodeminesiljehusmor